Upoznajte svoje buduće poslodavce!

18/03/2014 22:18

Upoznajte svoje buduće poslodavce!

Projekat ”Career Days” koji tradicionalno dvadesetu godinu zaredom organizuje studentska organizacija AIESEC, Vam predstavlja jednodnevni događaj „Career Insight“.

Studenti će 25. marta u Domu omladine Beograda moći da se informišu o kompanijama i o pozicijama koje te kompanije nude, kao i o uslovima koji su potrebni za svaku od njih. Događaj je otvorenog tipa, nije potrebna prijava, a svi zainteresovani studenti mogu posetiti Dom Omladine u periodu od 11-17 časova.

Kompanije koje ove godine učestvuju na projektu i koje će ponuditi poslovne prilike studentima jesu: “Coca Cola H.B.C”, “DelHaize Serbia Group”, “Telesign”, “IDEA”, “PwC”, “KPMG”, “E&Y”, “METRO”, “InfoBIP”, “TMF Group”, “Heineken”, “PepsiCo Srbija”, “SIKA”, “Societe Generale” i “Sberbank”. Svaka od ovih kompanija nudi određeni broj praksi i zaposlenja i 25. Marta, u Domu Omladine će biti na raspolaganju studentima koji žele da se dodatno informišu oko otvorenih pozicija i uslova zapošljavanja.

Po prvi put ove godine, „Career Days“ pruža priliku inostranih praksi preko „Global Talent“ programa. Ovaj program pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri. Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usvaršavanjem jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa pri povratku u Srbiju. Svi studenti zainteresovani za program inostranih praksi moći će da se informišu na samom događaju, gde će posebno mesto imati predstavnici „Global Talent“ tima i biti tu da odgovore na sva pitanja.

Detaljnije informacije o ‘’Career Days’’ projektu  možete pronaći na zvaničnom sajtu www.careerdays.rs. Ukoliko si zainteresovan za učešće na projektu i sticanje novih veština, možeš se prijaviti na sledećem linku:

www.careerdays.rs/ostavi-cv/

18/03/2014 22:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments