Sedmi BEST-ov “Job Fair” u Nišu

15/01/2015 12:19

Sedmi BEST-ov “Job Fair” u Nišu

U zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu 2. i 3. marta biće održan sedmi “Job Fair” gde će studenti imati priliku da se sretnu sa predstavnicima velikog broja kompanija.

Na “Job Fair”-u svi studenti, diplomci i postdiplomci imaće priliku da svoj CV predaju lično kompanijama koja učestvuju na ovom sajmu zapošljavanja i koje traže mlade i kvalifikovane kadrove.

Kompanije koje učestvuju na sedmom po redu “Job Fair”-u omogućiće svim posetiocima da prisustvuju besplatnim prezentacijama, seminarima, treninzima i na taj način steknu neko znanje ili veđtine koje nisu imali priliku da steknu za vreme svog formalnog obrazovanja.

Na sajtu “Job Fair”-a svi zainteresovani mogu pronaći detalje o sajmu ali i novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama.

“Job Fair” – sajam poslova i stručnih praksi koji je pokrenula studentska organizacija BEST, za cilj ima pomoć studentim i kvalifikovanim mladim ljudima da pronađu posao, ali i da unaprede svoje veštine. Organizacija BEST Niš za moto ima slogan “Tvoja karijera počinje ovde”, čime želi da podstakne mlade da aktivno traže posao, a poslodavcima nude obrazovane i kvalifikovane kadrove. Cilj BEST-a je da uspostavi dobru komunikaciju između studenata, obrazovnog sistema i kompanija koje traže nove i mlade kadrove.

15/01/2015 12:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments