Back to homepage

Elektronski fakultet – Niš

Adresa: Aleksandra Medvedeva 14, Niš
Telefon: 018/529-105
Email: [email protected]

Elektronski fakultet je državna visokoškolska ustanova. Nastava na fakultetu se odvija kroz osnovne akademske, master akademske i doktorske akademske studije. Nastavu obavlja 166 nastavnika i saradnika. Nastavnici i saradnici su pored nastavnih aktivnosti uključeni i u realizaciju naučno-istraživačkog rada kroz učešće u brojnim projektima. Nastava se odvija u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - ELEKTRONSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - ELEKTRONSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - ELEKTRONSKI FAKULTET

BROJ MESTA - ELEKTRONSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - ELEKTRONSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
disqus_em2epsIKdF
2 godine ranije

Ne upisujte ovaj fakultet, za potvrdu na šalteru se čeka oko 2 sata za predaju indeksa, pa nedelju dana da potvrda bude gotova, pa naravno tako jedno dva tri puta (ako imate sreće)… I, tako za jedno mesec dana potvrda bude gotova, ali su do tada već prošli svi konkursi…. Tako da ili upišite drugi faks i studirajte normalno ili se nervirajte i gubite poene za nastavu zbog glupe studentske službe i ne računajte da će neka potvrda biti spremna na vreme za konkurse ili bilo šta drugo.