Raspisan konkurs za najbolji studentski akademski rad na temu energetike

21/08/2017 15:09

Raspisan konkurs za najbolji studentski akademski rad na temu energetike

Poslovno udruženje “Elektromašinogradnja” raspisuje konkurs za izbor najboljih studentskih radova na temu energetika.

Projekti, master i završni radovi treba da su realizovani u periodu od 1. oktobra 2016. do 1. septrembra 2017. i obrađivali teme iz energetike, a tematski mogu biti vezani i za delatnost članica PU “Elektromašinogradnja”.

Predloge, uz obrazloženje dužine od 3000 do 4000 karaktera, dostavljaju nadležne fakultetske/univerzitetetske katedre, pri čemu predloženi akademski radovi mogu imati najviše tri autora i moraju biti predstavljeni u obliku uobičajenom za naučne i stručne radove. Obim dostavljenih radova ne sme preći 16 kucanih stranica (sa svim pratećim tabelema, slikama i dijagramima) ispisanih Times New Roman fontom, a slova moraju da budu veličine 12.

Od prispelih predloga, žiri bira pet najboljih za javnu prezentaciju na tradicionalnom Studentskom danu energetike koji PU “Elektromašinogradnja”, po šesti put, organizuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu “Energetika 2017”, 4-6. oktobra na Beogradskom sajmu u Beogradu.

Prvonagrađenom akademskom radu dodeljuje se diploma i novčani iznos od 30.000 dinara, a dobija i preporuku da mu žiri Fondacije “Nikola Tesla” dodeli Teslinu nagradu za mlade. Drugonagrađenom akademskom radu dodeljuje se diploma i novčani iznos od 20.000 dinara. Trećenagrađenom akademskom radu dodeljuje se diploma i novčani iznos od 10.000 dinara.

Akademske radove i obrazloženja nadležnih katedara u pdf formatu dostaviti najkasnije do 1. septembra 2017. godine na e-adresu: [email protected].

Izvor: www.najstudent.com

21/08/2017 15:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments