Konkurs za nove članove programa “Future Leaders”

22/01/2015 15:06

Konkurs za nove članove programa “Future Leaders”

Studentska organizacija AIESEC poziva studente da se priključe programu “Future Leaders”. Sa porukom “Prilike se ne čekaju, već stvaraju”, AIESEC već 60 godina u Srbiji stvara mlade lidere koji su uključeni u aktivno rešavanje društvenih problema, u organizovanje programa stučnih i volonterskih praksi, kao i u organizovanje različitih projekata i konferencija.

Cilj programa “Future Leaders” je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji za suočavanje sa izazovima poslovnog okruženja i da sami kreiraju svoje poslovne prilike.

Program traje 6 meseci, a studenti za to vreme imaju priliku da rade u timu, da upoznaju mlade ljude iz inostranstva, da nauče kako da sarađuju sa različitim tipovima ličnosti i usavrše svoje veštine u komuniciranju, steknu praktično iskustvo iz oblasti kao što su ljudsku resursi, marketing, finansije i prodaja.

Prijavljivanje za program “Future Leaders” traje do 31. januara 2015. godine, popunjavanjem prijave, nakon čega će lokalna kancelarija kontaktirati kandidate.

Više informacija o organizaciji AIESEC možete pronaći na sajtu: www.aiesec.org.rs.

22/01/2015 15:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments