29 nagrada za najbolje studente u Nišu

27/01/2015 17:38

29 nagrada za najbolje studente u Nišu

Sa svakog od 13 fakutleta, koliko ih ima Univerzitet u Nišu, proglašen je po jedan najbolji student, a pored njih, još 16 studenata koji su sa prosekom 10 završili fakultet u 2014. godini, dobili su gradske “Svetosavske nagrade” – diplome i po 50.000 dinara.

Sa Fakulteta zaštite na radu nagrađena je Neda Domanović, sa Fakulteta umetnosti Adriana Ostrugnaj, sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Sara Božić.

nagrade-Nis

Najbolji studenti Univerziteta u Nišu

Na Filozofskom fakultetu najbolja je bila Dragana Cvetković, na Elektronskom Nemanja Bartolović, na Prirodno-matematičkom fakultetu Milan Nešić, na Tehnološkom u Leskovcu – Aleksandar Veličković, na Medicinskom – Jelena Stolić, na Ekonomskom – Nemanja Veselinović.

Katarina Delčev zaslužila je gradsko priznanje kao najbolji student Pravnog fakulteta, Vladimir Mitrović kao student Mašinskog, Dragana Jovanović – Učiteljskog u Vranju, a Aleksandra Igić – Građevinsko-arhitektonskog fakulteta.

U 2014. godini sa maksimalnom prosečnom ocenom diplomiralo je 16 studenata koji su, osim plakete i novčane nagrade, dobili su i tombak sa likom cara Konstantina.

Od 16 studenata koji su diplomirali sa najvišim mogućim prosekom, pet ih je sa Ekonomskog fakulteta – Aleksandar Đorđević, Aleksandar Arsenijević, Jelica Milosavljević, Milica Jović i Milica Marković.

Na Elektronskom fakultetu sa “desetkom” diplomirali su: Nikola Simić, Janko Janković, Nikola Tasić i Marko Stevanović, a na Pravnom fakulteta ovu nagradu zaslužilo je dvoje studenata – Miloš Marković i Milica Stanković.

Sa prosečnom ocenom 10 na Fakultetu umetnosti diplomirala je Milica Radovanović, na Filozofskom – Dušan Milenković, Medicinskom – Danica Midić, Prirodno-matematičkom – Irena Raca, a Tehnološkom – Sandra Stamenković.

Studentima su nagrade podelili gradonačelnik Niša Zoran Perišić i predsednik Skupštine Grada Mile Ilić.

 

27/01/2015 17:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments