Više ne morate da brinete ako ste poslali poruku na pogrešan broj!

02/04/2016 09:34

Više ne morate da brinete ako ste poslali poruku na pogrešan broj!

Koliko puta vam se desilo da pošaljete poruku na pogrešan broj? Bez obzira da li je jednom ili 1.000 puta – uvek je podjednako neprijatno, a ponekad može imati i ozbiljnije posledice.

Međutim, od sada više ne morate da se brinete ako ste poruku poslali pogrešnoj osobi – imate mogućnost da povučete tu poruku pre nego što napravi potencijalnu katastrofu.

Postoji aplikacija, pod nazivom “Privates” koja je pre svega namenjena da osigura sigurne razgovore, ali omogućava korisnicima i da povuku poruke koje su već poslate.

Naravno, postoje i uslovi pod kojima je moguće to da uradite – potrebno je da osoba kojoj se greškom poslali još nije otvorila poruku. Ukoliko jeste – nećete moći da povučete poruku i moraćete da se nosite sa posledicama.

Tako da – imate sigurnih nekoliko trenutaka da aktivirate ovu opciju na aplikaciji “Privates” i sprečite bespotrebne probleme u svom životu.

“Privates” je besplatna za preuzimanje, ali je za sada dostupna samo u iOS sistemu, dok će korisnici Android pametnih telefona i dalje morati veoma pažljivo da šalju poruke kako ne bi pogrešili.

02/04/2016 09:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments