Nova opcija daje novu mogućnost na Facebook-u

13/10/2015 13:28

Nova opcija daje novu mogućnost na Facebook-u

Kompanija Facebook se trudi da iz dana u dan poboljša opcije koje nudi svojim korisnicima. Najnovija opcija vezana je za Facebook aplikaciju.

Kako bi korisnicima Facebook-a bilo što jednostavnije i primamljivije da koriste sve usluge koje su im u ponudi kada je reč o ovoj društvenoj mreži, kompanija Facebook stalno radi na poboljšavanju.

Čestitanje rođendana na Facebook-u je nešto što radimo gotovo svakodnevno. Osim što nas Facebook obavesti kada neko od naših prijatelja na ovoj društvenoj mreži ima rođendan, omogućava nam i da jednostavno napišemo čestitku na wall-u tog prijatelja ili da pošaljemo poruku sa željama.

Ono što je zamerka korisnika Facebook-a kada je reč o čestitanju rođendana jeste to što često ne deluje dovoljno lično i blisko, kao što je to kada uživo čestitamo nekome rođendan.

Upravo je ovo Facebook svojom novom opcijom želeo da promeni. Za početak, novu opciju vezanu za čestitanje rođendana moći će da koriste svi koji Facebook-u pristupaju putem svojih iPhone mobilnih uređaja, odnosno preko iOS aplikacije.

Malom broju korisnika Facebook-a pojavila se nova ikonica, koja se nalazi pored prozorčića u kom se piše čestitka prijateljima, kada im je rođendan. Zahvaljujući ovoj ikonici – moguće je prijateljima poslati čestitku u obliku kratkog videa.

Ova ikonica, simbolično, izgleda kao filmska kamera.

Video-čestitka može trajati maksimalno 20 sekundi, a oni koji je šalju mogu pre slanja još jedno pogledati kako bi se uverili da je sve u redu.

13/10/2015 13:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments