Viber: Bez screenshot-ova i čuvanja poruka

14/03/2017 14:36

Viber: Bez screenshot-ova i čuvanja poruka

Trendovi u komuniciranju i razmeni poruka u bilo kom obliku menjaju se sve brže i brže, pa je tako trend poruka sa kratkim rokom stigao na skoro sve aplikacija za dopisivanje.

Među najpopularnijim aplikacijama za dopisivanje svakako je Viber koji se uvek trudi da prati, ali i postavlja nove standarde u komuniciranju. Nakon opcije tajnih poruka (Secret Messages) sada uvodi i opciju koja je na neki način proslavila društvenu mrežu Snapchat.

Nova opcija na Viber-u vezana je upravo za tajne poruke jer će se upravo ove sami brisati posle nekog vremena. Biće moguće obrisati čitave razgovore, ali i sačuvati one koje ne želite na ovaj način da izgubite.

Samouništavajuće poruke su postale popularne među velikim brojem ljudi koji ne želi da baš sve što se objavi u digitalnom obliku – zauvek ostane na internetu, dostupno bilo kome, pa i onima koji bi takve informacije možda i zloupotrebili.

Sa novom opcijom na Viber-u dolazi i onemogućavanje screenshot-ova kako bi se prepiska zaista obrisala jednom za svagda.

14/03/2017 14:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments