Nova hit igrica – Dart 69!

20/04/2016 12:24

Nova hit igrica – Dart 69!

Među najpopularnijim i najtraženijim aplikacijama (bar kod nas) trenutno se nalazi i jedna besplatna 2D igrica, pod nazivom Dart 69.

Reč je o simulaciji pikada, koja izgleda kao veoma jednostavna igra – ali krije dva pravila zbog kojih se može svrstati među “najzaraznije” igrice.

dart

Naime, cilj igre je da zabodete određeni broj strelica u metu – što izgleda kao veoma lak zadatak i ništa novo – kada je reč o pikadu. Međutim, uslovi koje morate ispuniti, odnosno pravila koja ne smete da prekršite.

Prvo pravilo je da sve strelice moraju da završe u meti – odnosno ne smete da promašite metu, a drugo pravilo je da strelice koje se na laze na meti – ne smeju da se međusobno dodiruju.

Za sada Dart 69 ima 30-tak nivoa koji su organizovani kao kalendar – počinjete od 1. januara i prvih sedam “dana” samo trenirate za teže nivoe koji slede.

dart kalendar

Na lakšim nivoima mete su više statične, dok se kasnije mete sve više i češće pomeraju, da bi vremenom počele i da se vrte, rotiraju, nestaju, kriju iza zaklona – zbog čega ih je teško pogoditi.

20/04/2016 12:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments