Nova društvena mreža – Peach

13/01/2016 10:03

Nova društvena mreža – Peach

Društvene mreže su već duže vreme najčešći način za međusobnu komunikaciju svih generacija. Za sada su najpopularnije Facebook, Twitter, Instagram.

Međutim, kako cvetaju stare društvene mreže, tako na red dolaze i nove, među kojima je i Peach. Ova aplikacija za kratko vreme zaludela je veliki broj ljudi širom sveta.

Na prvi pogled ova aplikacija veoma podseća na već postojeće društvene mreže, kao što je Twitter ili Instagram, ali ipak ima stvari koje je izdvajaju od svih, za sada poznatih aplikacija ovog tipa.

peach app foto

Ono što joj je zajedničko sa drugim društvenim mrežama, kao i ono na šta su svi već navikli, bez obzira da li koriste Facebook, Twitter, Instagram ili nešto drugo jesu opcije da postavljate gif slike, fotografije, statuse, da vidite šta vaši prijatelji dele i slično.

Međutim, postoji nešto što je za sada jedinstveno za Peach, a to su “magične reči” koje otvaraju nove opcije na ovoj aplikaciji. Ukoliko ukucate na primer reč “gif”, alatka Giphy za pretragu će se pojaviti, dok je na primer reč “here” komanda za dodavanje lokacije na kojoj se u tom momentu nalazite.

Peach aplikacija je besplatna, ali je trenutno mogu pokrenuti samo iOS korisnici, a sudeći prema pozitivnim komentarima i oduševljenju, vrlo je moguće da će se za neko kraće vreme pojaviti i za Android operativni sistem.

13/01/2016 10:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments