Maska koja pretvara iPhone u Android

15/03/2017 14:29

Maska koja pretvara iPhone u Android

Na tržištu pametnih telefona svakako su u vrhu i najjača konkurencija jedni drugima iPhone – pametni telefon kompanija Apple sa svojim iOS operativnim sistemom i telefoni sa Android operativnim sistemom.

Zato vlasnici iPhone-a ne mogu na svom uređaju imati operativni sistem Android, ma koliko im se on više sviđao ili im bio funkcionalniji. Međutim, to će se uskoro promeniti!

Naime, na Kickstarter platformi nalazi se projekat koji, ukoliko uspe, na tržište će lansirati jedinstveni dodatak za iPhone pod nazivom Eye, koji izgleda kao maska za telefon, a zapravo je – ceo pametni telefon sa Android operativnim sistemom.

Ovaj izum predstavio je startap ESTI iz Izraela koji za pokretanje proizvodnje preko Kickstarter-a traži 95.000 dolara.

Eye funkcioniše tako što se u njega stavi iPhone 6, 6s i 7, kao i njegove “plus” varijante – što kao rezultat daje da u jednom uređaju imate i iOS i Android, odnosno – sa jedne strane imate iPhone, a sa druge Android pametni telefon.

Na ovaj način dobićete uređaj koji ima još jedan ekran dijagonale 5 inča, još dva ulaza za SIM kartice, IR blaster, NFC, bežično punjenje, ulaz za SD kartice i 3,5 milimetara širok priključak za slušalice – što je upravo sve ono što novi model iPhone-a nema.

Najmanja cena po kojoj se Eye može dobiti na Kickstarter-u je 95 dolara, dok će u slobodnoj prodaji koštati najmanje 189 dolara.

 

15/03/2017 14:29

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments