Takmičenje za najbolju studentsku ideju

14/01/2019 14:35

Takmičenje za najbolju studentsku ideju

U okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija u okviru Erazmus plus programa, pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju.

Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja i realizuje se kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja.

Organizatori takmičenja su visokoškolske ustanove, članice projekta, i to: Univerzitet u Kragujevcu, Univerzitet u Beogradu, Univerzitet u Novom Sadu, Univerzitet u Nišu, Državni univerzitet u Novom Pazaru, Univerzitet Metropolitan Beograd i Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu. Suorganizatori Takmičenja su tri biznis inkubatora iz Kragujevca, Beograda i Novog Sada.

Pravo učešća na Takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Nišu, Državnog univerziteta u Novom Pazaru, Univerziteta Metropolitan Beograd i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu. Jedan član tima može biti i srednjoškolac.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu prijavljuju od 15. januara do 28. februara 2019. slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu [email protected] . Dodatne informacije možete naći na sajtu projekta www.if4tm.kg.ac.rs .

Izvor: http://www.bg.ac.rs

14/01/2019 14:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments