Youth Speak forum u Beogradu!

09/12/2016 13:30

Youth Speak forum u Beogradu!

„Liderstvo i učenje su neophodni jedno drugom“ – Džon F. Kenedi

Youth Speak Forum je korporativni projekat koji se održava u četiri grada u Srbiji – Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, i organizuje ga međunarodna studentska organizacija AIESEC. Cilj projekta je da okupi predstavnike korporativnog i javnog sektora i studente oko tema neformalno obrazovanje i preduzetništvo, kako bi pronašla rešenje za pasivnost mladih ljudi u Srbiji.

Youth Speak Forum projekat koji organizujemo sa ciljem da inspirišemo i ohrabrimo mlade da iskažu svoje mišljenje i budu ti koji će napraviti pozitivnu promenu u društvu. Na konferenciji imate priliku da čujete nešto više na temu neformalnog obrazovanja i preduzetništva. Na projektu učestvuju kompanije Mercator S, Delhaize Serbia, MOL i OIP kao i predavači: Neva Rajković, Irena Dubak, Goran Radoičić, Daniel Tavčioski, Marko Burazor i mnogi drugi.

Konferenciju čine predavanja i radionice koje su interaktivnog karaktera tako da će učesnici biti u mogućnosti da razgovaraju sa predstavnicima vodećih kompanija i nauče nešto novo.

Youth Speak Forum se u Beogradu održava 12. decembra 2016. godine u Hotelu Moskva, sa početkom u 10h. Prijavu za događaj možete popuniti ovde. Broj mesta je ograničen.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

09/12/2016 13:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments