Filozofski fakultet UNS: Konsultacije za upis

26/04/2017 16:37

Filozofski fakultet UNS: Konsultacije za upis

Svi zainteresovani za upis na osnovne i master studije na Odseku za medijske studije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu mogu prisustvovati konsultacijama za upis.

Poslednja dva termina konsultacija za ovogodišnji upis biće 29. aprila i 6. maja sa početkom u 11 časova u zgradi Fakulteta.

Kandidati za upis na osnovne studije Žurnalistike ili master studije Komunikologije mogu na poslednjim konsultacijama u okviru “Otvorenih vrata” Filozofskog fakulteta da saznaju više detalja o prijemnom ispitu koji će se održati početkom jula meseca za osnovne studije.

Osim osnovnih informacija o neophodnoj literaturi, broju predviđenih mesta za upis i načinu studiranja, na konsultacijama će biti promovisan i nov studijski program koji priprema novinare za digitalnu budućnost ove profesije.

Od naredne školske godine na Odseku za medijske studije će biti uvedeni novi predmeti, koji će se više fokusirati na multimedijalno novinarstvo, osnove audio-vizuelnog izražavnja, konvergenciju medija i društvene mreže.

26/04/2017 16:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments