Konferencija Novi Lideri

17/05/2016 12:26

Konferencija Novi Lideri

Konferencija Novi Lideri u organizaciji AIESEC-a Srbije se jubilarni deseti put održava u Narodnoj banci Srbije 24. i 25. maja pod temom „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu?“.

Mladi za sebe stvaraju bolje okruženje

Koncept Novih Lidera nastao je 2006. godine sa ciljem da okupi mlade, aktivne i ambiciozne pojedince i istaknute lidere iz raznih oblasti kako bi zajedno došli do ideje, inicijative i inspiracije za lični razvoj i pozitivan uticaj na okruženje.

Među govornicima i predavačima na ovoj konferenciji uvek su bile najistaknutije ličnosti biznisa, sporta, novinarstva, ekonomije i drugih oblasti. Ove godine će, između ostalih, mladi imati priliku da čuju motivacione govore i predavanja Nikole Grbića, Milana Maglova, Dragana Varagića, Nađe Jokanović, Marka Vidojkovića, Ive Pavlović Pušice, Neve Rajković, Roberta Čobana, Igora Rakića, Saše Marjanovića, Huga van Vegela, Ivana Kosogora, Maše Mišić, Zoje Kukić.

Konferencija Novi Lideri je završni deo istoimenog projekta koji je sa istim ciljem u aprilu okupio oko 450 mladih i preko 30 istaknutih lidera u 9 gradova širom Srbije. Ovaj projekat mladima želi da približi uspešne pojedince koji ih svojim primerom motivišu na rad na ličnom razvoju i na pokretanje pozitivnih promena u društvu, i da im predstavi značaj ciljeva održivog razvoja koje su Ujedinjene Nacije, globalni partner AIESEC-a, razvile kao strategiju unapređenja kvaliteta života i razvoja društva.

Pozivamo sve aktivne, ambiciozne mlade ljude željne znanja i ličnog usavršavanja da budu među 200 delegata na konferenciji Novi Lideri koja će im na jedinstven način pružiti motivaciju i znanje potrebne za profesionalni i lični napredak.

Prijave za prisustvo na konferenciji biće otvorene do 22. maja, a vise informacija o projektu možete pronaći na sajtu.

AIESEC je najveća internacionalna studentska organizacija koja se u 126 zemalja i teritorija bavi razvijanjem liderskog potencijala mladih putem internacionalnih razmena, brojnih konferencija, seminara i treninga.

Nina Birač
Potpredsednik za Marketing i odnose sa javnošću projekta Novi Lideri
AIESEC Srbije
Kneza Miloša 47, Beograd
www.aiesec.org.rs
+381 (0) 60 444 1524
[email protected]

17/05/2016 12:26

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments