Prezentacija master programa i stipendija Univerziteta u Milanu

13/01/2015 12:44

Prezentacija master programa i stipendija Univerziteta u Milanu

U geleriji Ozon (Andrićev venac 12, Beograd) u četvrtak 15. januara u 18:30 časova održaće se prezentacija master programa i stipendija Univerziteta Politecnico di Milano.

Zainteresovani studenti će imati priliku da se upoznaju sa procedurom za prijavljivanje na konkurs za upis i dodelu diploma Univerziteta Politecnico di Milano. Teme prezentacije biće i studentski život u Milanu i mogućnost zaposlenja nakon studiranja na ovom Univerzietu.

Drugi poziv (Second Call) za prijavljivanje studenata za upis na prvi semestar master studija akademske 2015/2016. godine otvoren je od 7. januara do 12. marta 2015. godine.

Stipendije Univerzireta Politecnico di Milano namenjene su za studente koji dolaze iz država koje nisu članice Evropske unije. Svi studenti koji se prijave za upis na Master studije biće automatski prijavljeni i za stipendije, a oko polovine njih će dobiti stipendije.

Da bi se upisao Master program na Univerzitetu Politecnico di Milano nije potrebno priložiti bachelor diplomu, jer studenti koji još nisu diplomirali mogu upisati master studije, a uverenje o diplomiranju mogu dostaviti pre odlaska na studije u Milano.

Studenti koji su pohađali višu ili visoku školu moraju završiti još jednu godinu na nekom akreditovanom fakultetu kako bi ispunili uslov za prijavljivanje za upis na master studije Univerziteta Politecnico di Milano.

Komisija koja će ocenjivati studente pre upisa na master studije najviše će obratiti pažnju na prosek u dosadašnjem studiranju, biografiju, motivaciono pismo i preporuku profesora.

Mejlom na adresu [email protected] studenti mogu saznati dodatne informacije o stipendijama i školarinama.

Izvor: RTV

13/01/2015 12:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments