“Take your chance” – prezentacija praksi u inostranstvu

17/12/2015 14:34

“Take your chance” – prezentacija praksi u inostranstvu

Studentska organizacija AIESEC poziva sve mlade na “Take your chance” – prezentaciju praksi u inostranstvu koja se održava u četvrtak, 24. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Prezentacija praksi u inostranstvu počinje u 20 časova, a svi zainteresovani za prisustvovanje, zbog ograničenog broja mesta, moraju se prijaviti popunjavanjem formulara.

Program stručnih praksi Global Talent studentske organizacije AIESEC pruža mogućnost svim studentima da primene teorijska znanja stečena u toku stuija na međunarodnom tržištu i da pritom dobiju relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Na praksama u okviru programa Global Talent svi imaju priliku da usavrše strani jezik, da steknu nova znanja i veštine i da iskuse život u drugačijoj sredini i kulturi.

Sve stručne prakse Global Talent programa obavljaju se u kompanijama u inostranstvu koje su iz oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacija, IT-ja i mnogih drugih.

Na prezentaciji praksi u inostranstvu “Take your chance” govoriće studneti koji su se nedavno vratili sa Global Talent prakse, predstavnici kompanija u Srbiji i članovi AIESEC-a koji predstavljaju podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse.

Više informacija nalazi se na zvaničnom sajtu AIESEC-a i Facebook stranici.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Marko Đurđević
Potpredsednik za marketing i odnose sa javnošću
Mob: +38169611935
E-mail: [email protected]

17/12/2015 14:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments