Stažiranje u Beogradu

03/03/2015 10:41

Stažiranje u Beogradu

Omladinski odbor za obrazovanje raspisao je konkurs za stažiranje namenjen studentima i mladim profesionalcima.

Stažisti će biti u obavezi da izvršavaju administrativne, finansijske, tehničke, logističke, programske i organizacione poslove u okviru projekata odobrenih od strane donatora.

Pored toga, stažiste očekuju i poslovi pripreme predloga projekata za konkurisanje kod domaćih i stranih donatora i sponzora, učestvovanje u organizaciji seminara, studijskih poseta i konferencija.

Stažisti moraju biti državljani Republike Srbije ili da na njenoj teritoriji imaju prijavljen stalni boravak.

Konkurs je namenjen studentima završnih godina fakulteta ili mladim profesionalcima.

Kandidati mogu biti samo oni koji su motivisani za učenje i unapređenje, koji su komunikativni i spremni za rad u timu, koji imaju sposobnost za rad u maloj sredini sa ljudima različitih nacionalnosti, veroispovesti i iz različitih kulturnih sredina, a pored toga moraju znati engleski jezik i poznavati rad na računaru (Microsoft Office paket)

Prijavljivanje na konkurs vrši se slanjem CV-a (do tri strane) i motivacionog pisma (jedna strana) mejlom na adresu [email protected] najkasnije do 5. marta do 17 časova.

Do 10. marta biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Za više informacija obratiti se mejlom na [email protected].

Stažiranje se odžava u Beogradu, dva – tri puta nedeljno po četiri sata dnevno, a počinje 10. marta i završava se 10. juna 2015. godine.

03/03/2015 10:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments