Novi Sad: Preostala mesta za upis na budžetu na PMF-u

20/07/2016 11:01

Novi Sad: Preostala mesta za upis na budžetu na PMF-u

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu objavio je broj preostalih slobodnih mesta za upis kandidata u okviru drugog upisnog roka.

Ukupno je ostalo 84 mesta za upis kandidata koji će studije započeti o trošku države i 57 mesta na samofinansiranju – na osnovnim akademskim studijama.

Na Departmanu za fiziku ostalo je 20 mesta na modulima – istraživač, medicinska fizika, astronomija i meteorologija, kao i 20 mesta za profesora fizike.

Na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine ostalo je još 9 mesta za upis na osnovne studije za Analitičara životne sredine, dok je na Departmanu za matematiku i informatiku na osnovnim studijama matematike (3 godine) ostalo 23 mesta, kao i jedno mesto za profesora matematike.

Na osnovnih strukovnim studijama na Prirodno-matematičkom fakultet u drugom roku može upisati 18 kandidata na smeru Optometrija (samofinansiranje), dok je za integrisane studije dvopredmetne nastave prirodnih nauka, matematike i informatike ostalo 60 mesta za upis samofinansirajućih studenata.

Prijavljivanje na konkurs u okviru drugog upisnog roka počinje prijavom za polaganje prijemnog ispita – 1. i 2. septembra, dok će prijemni ispti biti organizovani 5. septembra.

20/07/2016 11:01

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments