Kurs “Veštine upravljanja karijerom” za studente Farmaceutskog fakulteta

12/03/2019 13:49

Kurs “Veštine upravljanja karijerom” za studente Farmaceutskog fakulteta

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Centrom za razvoj farmaceutske i biohemijske prakse tokom aktuelnog semestra organizuje kurs “Veštine upravljanja karijerom“ za studente Farmaceutskog fakulteta.

Kurs je namenjen studentima 5. godine studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Kroz različite aktivnosti, zadatke, alate za samoprocenu, vežbe i resurse polaznici će dobiti odgovore na pitanja kao što su: Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi? Kako i gde mogu da tražim posao? Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? i mnoga druga.

Kurs se realizuje u periodu od 21. marta do 25. aprila. Obuhvata pet nedeljnih tematskih blokova koje se realizuju onlajn na Moodle platformi RCUB-a kao i dva „živa“ susreta – simulacija intervjua za posao i umrežavanje sa predstavnicima farmaceutskih organizacija i kompanija – „ Karijerno ćaskanje“.

Ovaj kurs realizuje se četvrtu godinu za redom i rezultat je izuzetne saradnje koju Centar za razvoj karijere i Farmaceutski fakultet ostvaruju. Kroz kurs je do sada prošlo oko 100 studenata.

Više informacija o kursu studenti mogu naći ovde: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk

Rok za prijavljivanje je 18. mart. Prijavite se OVDE

12/03/2019 13:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments