Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

29/04/2015 10:53

Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!

“Soft Skills Academy”, seminar ličnih i profesionalnih veština koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (EESTEC) – Lokalni Komitet Beograd, održava se od 19. do 23. maja 2015. godine u konferencijskim salama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Ovaj seminar traje pet dana, a cilj je da se studenti podstaknu da rade na sopstvenom usavršavanju.

“Soft Skills Academy” je besplatan seminar namenjen studentima svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prednost će imati društveno aktivni studenti završnih godina i koji imaju želju da svoje dosadašnje znanje stečeno tokom školovanja primene u praksi.

Na Seminaru će učestvovati 50 najboljih kandidata koji će prisustvovati treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata i razvijanja liderskih veština.

Treninge na Seminaru će voditi predstavnici konsultantskih i revizorskih kuća, liderskih kompanija iz ove oblasti i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

Nakon Seminara, svi učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanija koje su pomogle da se realizuje ovaj projekat, kao i CV suplement.

Seminar ima za cilj da omogući studentima da kroz niz treninga unaprede svoje veštine, što će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Ovaj projekat podržali su Univerzitet u Beogradu i Elektrotehnički fakultet.

Prijavljivanje za Seminar traje do 8. maja, a više informacija nalazi se na ovde.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope(EESTEC) osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu (Holandija), sa ciljem da se unapredi međunarodna saradnja studenata, ali i da se omogući saradnja studenata sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostali vidovi stručnog usavršavanja.

EESTEC je apolitična, nezavisna, neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente u 54 lokalna komiteta iz 28 evropskih zemalja. EESTEC Lokalni komitet Beograd je punopravni član udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.

29/04/2015 10:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments