Radionica “Kreiranje projekata i menadžment poslovanja”

18/12/2015 10:21

Radionica “Kreiranje projekata i menadžment poslovanja”

U okviru projekta Preventivni talas, održava se još jedna radionica koju organizuje Studentska asocijacija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Pod nazivom “Kreiranje projekata i menadžment poslovanja – Plan B” ova radionica se održava u ponedeljak, 21. decembra sa početkom u 13:30 časova.

Cilj ove radionice je da učesnici i učesnice dobiju priliku da se upoznaju sa kreiranjem projekata iz drugog ugla i da saznaju kako izgleda put od pisanja pa sve do realizacije projektnih aktivnosti.

Osim toga, studenti koji budu učestvovali u radionici dobiće i informacije o tome koje su sve veštine potrebne za uspešno poslovanje, čemu bi trebalo da se teži nakon završetka studija i u potrazi za samostalnom karijerom, kao i na koji način može da se predstavi ideja i unapredi poslovanje.

Radionica “Kreiranje projekata i menadžment poslovanja” održaće se iz dva dela – “Kreiranje projekata” i “Administrativna kultura”, a predavanja će držati Dušica Birovljević i Slobodan Petrović.

Program radionice će se realizovati u Svečanoj sali Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, na četvrtom spartu.

Prijavljivanje za radionicu vrši se slanjem mejla na adresu [email protected].

18/12/2015 10:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments