Radionica “Kako voditi uspešne pregovore za posao”

14/12/2016 15:38

Radionica “Kako voditi uspešne pregovore za posao”

Niste zadovoljni svojim trenutnim poslom ili pozicijom koju ste dobili? Uprkos pokazanom trudu i zalaganju, kojim verujete da možete biti na boljem mestu u kompaniji, nezadovoljni ste i ne znate kako da na pravi način to nezadovoljstvo iskažete i izborite se za bolji ishod. Na koji način ćete vaše želje i očekivanja predstaviti osobi koja odlučuje o krajnjem ishodu je ključ vašeg uspeha.

Studentska organizacija AIESEC vam pruža priliku da učestvujete u radionici “Kako voditi uspešne pregovore za posao” koja se održava u utorak, 20. decembra 2016. godine sa početkom od 19 časova, na Univerzitetu Metropolitan. O samoj pripremi za pregovore, na koji način ih treba voditi i koje tehnike možete koristiti govoriće vam prof. dr. Ana Bovan – Dekan Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan. Neke od tema o kojima će se diskutovati su Harvardski modeli pregovaranja, Win Win pregovaranje, 4D pregovaranje i druge.

AIESEC je najvećna gobalna mreža studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih I stručnih praksi I raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži I ukaže im na njihov orgormni potencijal za liderstvo.

Radionica je besplatna i otvorena za sve. Broj mesta je ograničen i zato rezervišite svoje mesto tako što ćete popuniti prijavu ovde.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
Mob: +381.60.353.65.57
E-mail: [email protected]

14/12/2016 15:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments