Prolećna škola statistike

06/02/2020 15:31

Prolećna škola statistike

Prolećna škola statistike organizuje se u okviru Centra za bihejvioralnu genetiku, Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Ova škola statistike polaznicima daje mogućnost da steknu znanja i neophodne veštine u domenu analize podataka i interpretacije rezultata u skladu sa savremenim trendovima u statističkoj obradi podataka. Takođe, kroz saradnju sa timom stručnjaka mogu se steći kompetencije za samostalno sprovođenje istraživanja.

Prolećna škola statistike prilagođena je stepenu znanja polaznika. Svi zainteresovani polaznici, bez obzira na nivo znanja, mogu da se prijave i uz pomoć predavača ovladaju tehnikama statističke obrade podataka, na zanimljiv i jednostavan način.

Tokom škole statistike stavlja se akcenat na praktičan rad, vežbe i demonstracije znanja polaznika, sa ciljem da dobijete što više praktičnih znanja iz oblasti analize podataka i organizacije istraživanja.

Cena kursa iznosi 20,000 dinara, a pravo na popust (15%) imaju studenti, nezaposleni i svi zainteresovani koji izvrše uplatu do 29. februara 2020. godine.

Škola statistike se realizuje početkom aprila, kroz šest susreta (od 3. do 5.04. i od 10. do 12.04.), na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2.

Svi predavači su zaposleni na Odseku za Psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i imaju dugogodišnje iskustvo iz oblasti statistike i metodologije.

Više informacija naći ćete OVDE.

06/02/2020 15:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments