Filološki fakultet UB: Online priprema za prijemni ispit

28/11/2016 11:27

Filološki fakultet UB: Online priprema za prijemni ispit

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje online pripremu za polaganje prijemnog ispita za upis na prvu godinu osnovnih studija u akademskoj 2017/2018. godini.

Pripremnu nastavu mogu pohađati kandidati koji su zainteresovani za polaganje prijemnog ispita za sledeće jezike: srpski, grčki, ruski, italijanski, nemački, španski, francuski i engleski.

U okviru pripreme kandidati će imati testove, lekcije, rečnike i vežbe, a materijal će biti dostupan 24 sata tokom celog perioda pripreme koja se realizuje putem sistema za elektronsko (online) učenje.

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu počinje 16. januara 2017. godine.

Program pripremne nastave

Za svakog kandidata je predviđen broj obaveza (lekcija, testova i vežbi) koje bi trebalo da pređe za nedelju dana, ali kandidat nije u obavezi da poštuje predviđeni ritam, nego može po sopstvenim potrebama i mogućnostima da koristi materijale.

Svim kandidatima za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu koji se uključe u online program pripremne nastave biće dostupne lekcije i testovi koji sadrže povratne informacije kako bi se gradivo lakše savladalo.

Za pohađanje pripremne nastave kandidat bi trebalo da poseduje računar, internet pretraživač (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari), internet konekciju kao i osnovno poznavanje rada na računaru.

Više o pripremnoj nastavi može se dobiti kontaktiranjem IT službe Filološkof fakulteta Univerziteta u Beogradu slanjem mail-a na adresu [email protected].

28/11/2016 11:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments