“Pripremi se – upiši se” na Sajmu obrazovanja Univerziteta u Beogradu

26/01/2018 14:18

“Pripremi se – upiši se” na Sajmu obrazovanja Univerziteta u Beogradu

Na prvom Sajmu obrazovanja Univerziteta u Beogradu, predstavnici Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata održaće radionice iz programa podrške maturantima „Pripremi se – upiši se“.

Prvi Sajam obrazovanja održaće se 27. i 28.januara na Pravnom fakultetu. Radionice “Pripremi se- upiši se” baziraće se na temama donošenja odluka, efikasnog učenja, razvijanja samopouzdanja i izlaženja na kraj sa tremom i stresom u amfiteatru 9.

Šta donose neke od radionica za maturante?

Na radionici „Donošenje odluka“ , koja će se održati u subotu, 27.1. sa početkom u 13 časova, učenici će imati prilike da, kroz predavanje i diskusiju prepoznaju svoj stil donošenja odluka i njegove snage i slabosti. Pored toga moći će da istraže faktore koji utiču na njihove odluke i nauče kako da što kvalitetnije vrše izbor između opcija. Ova radionica će posebno značiti onima koji se još dvoume oko odabira fakulteta.

Radionica „Kako razvijati samopouzdanje“ , koja će se održati u nedelju, 28.1. sa početkom u 11 časova, posebno će značiti onima koji povremeno osete nesigurnost koja ih ometa u postizanju ciljeva, komunikaciji sa drugima ili nekim drugim okolnostima, ali i onima koji žele da rade na sebi i održe svoje samopouzdanje pred prijemni ispit. Učesnici će imati priliku da saznaju šta je zdravo samopouzdanje, šta je to što bi kod njih moglo da izazove pad samopouzdanja i kako ga sprečiti.

Koje te još radionice očekuju, saznaćeš OVDE

26/01/2018 14:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments