Niš: Prijava za predavanje o studiranju u Švedskoj

09/03/2016 16:49

Niš: Prijava za predavanje o studiranju u Švedskoj

Na EDUfair sajmu obrazovanja biće predstavljeni različiti programi za studiranje u inostranstvu, pa tako i za postdiplomske studije u Švedskoj.

Svi koji su zainteresovani za master ili doktorske studije na Univerzitetu Lundu u Švedskoj mogu da se prijave za prisustvo na predavanju o uslovima za studiranje na ovom univerzitetu.

Kako bi obezbedili mesto u prevozu iz Niša do sajma “EDUfair” u Beogradu, potrebno je prijaviti se do 11. marta.

Tokom prezentacije programa “Study in Sweden” posetioci će imati priliku da saznaju koji studijski programi su u ponudi, po čemu su švedski univerziteti specifični i zašto se na njima podstiču kreativnost i kritičko mišljenje.

Obrazovni sistem u Švedskoj odgovara studentima širom sveta, zbog toga što se uglavnom nastava održava na engleskom jeziku, pa je tako svaki deseti student u Švedskoj iz inostranstva.

U Švedskoj postoji više od hiljadu različitih studijskih programa koje upiše oko 34.000 stranih studenata svake godine.

U okviru programa “Study in Sweden” biće promovisano 900 master studijskih programa i oko 100 programa osnovnih studija iz različitih oblasti.

Prijavljivanje za prisustvo na prezentaciji “Study in Sweden” vrši se popunjavanjem formulara najkasnije do 10. marta u podne, a broj mesta za prevoz je ograničen.

Iz Niša za Beograd se kreće u petak ujutru, dok je povratak planiran za popodnevne časove.

09/03/2016 16:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments