Prijem studenata pobednika regionalnog takmičenja iz investicione analize

07/02/2018 14:05

Prijem studenata pobednika regionalnog takmičenja iz investicione analize

Državni sekretar zadužen za visoko obrazovanje, prof. dr Vladimir Džamić i pomoćnica ministra za dualno i preduzetničko obrazovanje i vaspitanje Gabrijela Grujić primili su  studente koji su osvojili prvo mesto na regionalnom takmičenju iz oblasti ivesticione analize.

“Velika je čast podržati mlade i uspešne studente, koji svojim primerom pokazuju da su znanje, savestan i pošten rad, jedini pravi put ka uspehu i da su najbolji predstavnici naše države u svetu”, rekao je Džamić i poželeo studentima da na takmičenju u Dablinu ostvare odličan rezultat, naglasivši da imaju punu podršku resornog ministarstva.

Izražavajući podršku nagrađenim studentima, pomoćnica ministra Gabrijela Grujić, naglasila je da je ovo takmičenje pravi primer zašto je izuzetno važno da visokoškolske ustanove budu tesno povezane sa privredom.

Studentski tim iz Srbije činili su studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Aleksandar Veselinović, Nevena Aleksić i Nikola Vujić, i student Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu Đorđe Marjanović, dok je akademski mentor studenata bio prof. dr Dragan Lončar.

 

Foto: mpn.gov.rs

07/02/2018 14:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments