Prijava za učešće u “Kompas Evrope”

06/10/2015 11:13

Prijava za učešće u “Kompas Evrope”

Otvoren je konkurs za prijavu za učestvovanje u programu neformalnog obrazovanja “Kompas Evrope” koji organizuje Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad.

Program je namenjen studentima a za cilj ima upoznavanje studenata sa aktuelnim temama iz oblasti evropskih integracija, međunarodnih odnosa i diplomatije.

Prijavljivanje traje do 10. oktobra.

Za učestvovanje se mogu prijaviti studenti i studentkinje završnih godina osnovnih studija (III i IV), master i doktorskih studija Univerziteta u Novom Sadu.

Učestvovanje će biti organizovano kroz panel-diskusije, radionice, predavanja i posete institucijama.

Svi koji budu učestvovali imaće priliku za konstruktivan dijalog, razmenu mišljenja, prenos znanja, veština, tačnih i korisnih informacija, a glavne teme programa vezane su za evropske integracije, međunarodne odnose i diplomatiju.

Učesnici će imati priliku da rade u maloj grupi i ostvare neposredne kontakte sa stranim i domaćim diplomatama i stručnjacima, ali i sa svojim kolegama i budućim saradnicima.

Nakon što istekne rok za predaju prijava za učestvovanje, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad će izvršiti selekciju i odabrati polaznike programa.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji se nalazi OVDE.

Više informacija može se dobiti slanjem mejla na adresu [email protected] ili na zvaničnoj Facebook stranici Evropskog pokreta u Srbiji – Novi Sad.

06/10/2015 11:13

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments