Onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom” za studente Farmaceutskog i Tehničkog fakulteta u Boru

14/02/2018 14:34

Onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom” za studente Farmaceutskog i Tehničkog fakulteta u Boru

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu tokom aktuelnog semestra realizuje onlajn kurs “Veštine upravljanja karijerom“ za studente Tehničkog fakulteta u Boru i Farmaceutskog fakulteta.

Kurs je namenjen studentima završne godine studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Kroz različite aktivnosti, zadatke, alate za samoprocenu, vežbe i resurse polaznici će dobiti odgovore na pitanja kao što su: Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi? Kako i gde mogu da tražim posao? Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? i mnoga druga.

Kurs su osmislili i vode savetnici Univerzitetskog Centra za razvoj karijere. Osnovni cilj kursa je da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju. Uspešno pohađanje kursa polaznicima donosi sertifikat i dodatne ESPB bodove, kao i upis ove vannastavne aktivnosti im u dodatak diplomi.

Više informacija o sadržaju kursa, načinu, rokovima za prijavljivanje i početku kursa za obas fakulteta studenti mogu naći OVDE.

14/02/2018 14:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments