Savetovanje studenata: “Menjam tremu za pripremu” na Pravnom fakultetu u Beogradu

20/12/2017 16:24

Savetovanje studenata: “Menjam tremu za pripremu” na Pravnom fakultetu u Beogradu

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu realizuje na Pravnom fakultetu program pod nazivom „Menjam tremu za pripremu“ .

U četvrtak, 21.decembra u slušaonici 8 biće organizovane dve radionice za studente. Prva radionica pod nazivom „Profil + istraživanje sopstvenih potencijala“ počinje u 10 časova, trajaće dva i po sata i studentima će pomoći da saznaju više o sebi, svojim snagama i slabostima, interesovanjima i veštinama.

Druga radionica koja počinje u 13 časova biće posvećena sastavljanju dobre radne biografije i motivacionog pisma. Radionica će trajati dva sata. Obe radionice vodiće psiholog Centra za razvoj karijere Jovana Piper.

U petak, 22.decembra u slušaonici 8 biće organizovane tri radionice za studente. Prva radionica pod nazivom „Izgradite mrežu korisnih kontakata i neka društvene mreže rade za vas“ biće posvećena aktivnom traženju posla i trajaće od 10 do 12 časova.

Nakon toga, sa početkom u 12 časova i 30 minuta biće organizovana simulacija razgovora za posao. Radionica će trajati dva sata. Obe radionice vodiće savetnici Centra za razvoj karijere Ana Janković Barović i Marija Jovanović. Za kraj, od 14.30 do 16.30 biće realizovana radionica na kojoj će direktor Centra za razvoj karijere Dejana Lazić predstaviti prilike za studente i diplomirane sa gostima iznenađenja iz reda kompanija sa kojima se ostvaruje saradnja u oblasti organizacije prakse za studente i regrutacije kandidata za poslove i obuke.

Izvor: bg.ac.rs

 

20/12/2017 16:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
6 godine ranije

Vidim da su u okviru S2S svuda pocela predavanja za mlade mozgove. Bilo bi dobro da deca to iskoriste jer znanje mnogo kosta, i pokupiti sve sto se pruza je kljuc.