Otvoreni dan na Fakultetu tehničkih nauka

04/06/2015 10:22

Otvoreni dan na Fakultetu tehničkih nauka

Manifestacija Otvoreni dan – “Biću student FTN” održava se u petak 5. juna u 12 časova na Fakultetu tehničkihnauka u Novom Sadu.

Otvoreni dan je namenjen budućim studentima, a na ovaj način im se pruža prilika da posete Fakultet, upoznaju se sa sadašnjim studentima, profesorima i asistentima.

Otvaranje manifestacije održava se u Svečanoj sali FTN, kada će budući studenti imati priliku da pogledaju promotivni video o Fakultetu i da se informišu o načinu polaganja prijemnog ispita, pripremnoj nastavi i upisu.

Neformalni deo manifestacije nosi naziv “Na kafi sa studentima” gde će budući studenti moći da uz kafu u klubu “Mašinac” razgovaraju sa studentima iz Marketing tima i pitaju sve što ih interesuje.

“I ja sam student FTN” je deo manifestacije koji se realizuje u saradnji sa studentima i profesorima/asistentima, a maturanti će moći da osete pravi studentiski život – da vide kako teče svakodnevica studenata tako što će ići na predavanja, vežbe, konsultacije, a imaće priliku i da prijave ispite.

Zbog organizacije manifestacije Otvoreni dan, svi zainteresovani bi trebalo da se prijave popunjavanjem formulara.

Više informacija može se dobiti slanjem mejla na adresu mejla [email protected], na društvenim mrežama – Fejsbuk grupa “BIĆU STUDENT FTN – UPIS 2015”, Fejsbuk stranica – “Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad”, Tviter – FTN_NS, Instagram – FTN_NS.

04/06/2015 10:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments