Novi Sad: Sajam zapošljavanja na FTN-u

03/11/2016 10:00

Novi Sad: Sajam zapošljavanja na FTN-u

Na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u petak, 4. novembra od 10 do 16 časova održaće se Sajam zapošljavanja.

Sajam organizuje udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta LG ESTIEM Novi Sad.

ESTIEM Sajam zapošljavanja je prilika da se studenti i studentkinje upoznaju sa radom kompanija i da se informišu o mogućnostima zaposlenja u istim.

Sajam je namenjen svim zainteresovanim studentima, diplomiranim i master inženjerima koji će dobiti priliku da predaju svoju radnu biografiju. Na Sajmu je najavljeno učešće kompanija Continental, Tarkett, Nelt, Lear, Kaizen, Salesianer, ATC.

ESTIEM Sajam zapošljavanja organizuje se u okviru ESTIEM Konferencije koja će okupiti preko 250 studenata i budućih lidera iz 31 zemlje Evrope, a uz podršku Fakulteta tehničkih nauka i Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

ESTIEM je akronim od European Students of Industrial Engineering and Management. Udruženje je osnovano 1990. godine u Ajndhovenu (Holandija) i od samog osnivanja nastoji da uspostavi i unapredi saradnju i odnose između studenata iz različith delova Evrope. Okuplja više od 8.000 studenata sa 79 univerziteta, tzv. Lokalnih grupa.

Lokalna grupa ESTIEM Novi Sad osnovana je na Fakultetu tehničkih nauka 2002. godine i najstarija je u Srbiji od sadašnje četiri (Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Niš).

03/11/2016 10:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments