Novi Sad: Putujući studentski sajam francuskih univerziteta

09/11/2016 09:24

Novi Sad: Putujući studentski sajam francuskih univerziteta

Svečano otvaranje Putujućeg studentskog sajma francuskih univerziteta zakazan je za sredu, 9. novembra sa početkom u 10:15 časova u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu.

Putujući studentski sajam francuskih univerziteta organizuju Ambasada Republike Francuske i Francuski institut u Srbiji.

Studenti i studentkinje iz Srbije na ovaj način imaju priliku da dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima na Balkanu.

Sajam se organizuje u holu Rektorata od 10 do 18 časova, a okupiće predstavnike fracnuskih univerziteta, rukovodioce frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu, kao i sve važne univerzitetske aktere iz svih zemalja učesnica.

Pročitajte i: Studiranje u inostranstvu!

U periodu od 13:30 do 17 časova studenti i studentkinje će imati mogućnost da prisustvuju prezentacijama o raznim mogućnostima dobijanja stipendija za studiranje u Francuskoj. Pored prezentacija, održaće se i tematska predavanja o posebnim programima iz sledećih oblasti: tehničke i primenjene nauke, ekonomija i menadžment, društvene i humanističke nauke i francuski jezik, poltičke nauke i pravo.

Više o programu Putujućeg sajma i raspored prezentacija na fakultetima nalazi se ovde.

09/11/2016 09:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments