ProDrive plaćena praksa u kompaniji “Continental”

12/03/2018 13:00

ProDrive plaćena praksa u kompaniji “Continental”

ProDrive program je pokrenula kompanija Continental kako bi pružila priliku studentima, i onima koji su nedavno završili fakultet, da započnu svoju karijeru u ovoj komaniji.

Kompanija Continental organizuje jednodnevnu radionicu ProDrive PREVIEW,  27.marta kada će studentima završnih godina osnovnih i postdiplomskih studija, kao i onima koji su nedavno završili fakultet, predstaviti program plaćene prakse ProDrive.

Polaznici programa se mogu prijaviti za rad u sledećim sektorima: industrijski inženjering, konstruisanje proizvoda, logistika, ljudski resursi, kvalitet, lean, računovodstvo i upravljanje projektima.

Praksa u kompaniji Continental

Program je osmišljen da, kroz sistematičan pristup obučavanju i razvoju, omogući studentima da steknu praktično iskustvo, kao i da razviju svoje veštine i znanja neophodna za uspešnu karijeru. Nakon uspešnog završetka prakse, nudi im se mogućnost zaposlenja u kompaniji Continental.

Program traje ukupno osam meseci i podeljen je u dve faze. Prva faza je upoznavanje sa kompanijom kroz jednodnevne posete u periodu od maja do juna. Druga faza sprovodi se u periodu od jula do decembra kroz plaćenu praksu, koja podrazumeva puno radno vreme u okviru kompanije.

Rok za prijavu za program prakse ProDrive je 05.aprila godine i prijava se vrši OVDE.

Prijave za radionicu su otvorene do 20.03.2018. godine i vrše se slanjem biografije sa sa naznakom PREVIEW na adresu: [email protected]

12/03/2018 13:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments