Posetite Torino sa orgnizacijom AEGEE

22/01/2015 16:17

Posetite Torino sa orgnizacijom AEGEE

Studentska organizacija AEGEE Novi Sad u saradnji sa AEGEE Torinom poziva studente Novosadskog univerziteta da učestvuju u razmeni studenata između ove dve organizacije. 

Budite domaćin studentima iz Torina i posetita sa nama ovaj grad – četvrti po veličini grad u Italiji i najveći grad koji leži na reci Po, nekima poznat kao ‘Mali Pariz’, dom Juventusa, FIAT-a, Martinija i prestonica čokolade, mesto iz čijeg svakog kutka izviru bogata istorija i tradicija, koje se uspešno prepliću sa modernim preobražajima. Naseljen od 1. Veka p.n.e. sa današnjih 910 000 stanovnika, Torino se vremenom razvio u pravi moderni centar bogate italijanske regije Pijemont.

torino-aegee

Postoji li bolji način za otkrivanje novih predela, nego kad vas kroz njih u avanture vode lokalci? Uzmimo u obzir činjenicu da su ti lokalci mladi, entuzijastični i avanturistički nastrojeni studenti ovog grada, koji će sa zadovoljstvom provesti šest dana sa vama, studentima iz Novog Sada i ugostiti vas, kako bi vam omogućili da upoznate njihov grad i njihovu kulturu na sasvim autentičan način.

Nudi vam se prilika da se izmestite iz svoje svakodnevice i uronite u jednu novu avanturu sa kolegama iz vašeg grada, da posetite kulturne centre Torina i isprobate sve što ovaj grad sa svojom predivnom okolinom i ljudima može da vam ponudi. Za znatiželjne ljubitelje istorije prilika da posete Muzej automobila, Državni filmski muzej i najslavniji spomenik Torina Mole Antonellianu, najstariji Egipatski muzej i drugi po veličini i bogatstvu sadržaja, odmah posle onog u Kairu, i za sve prilika da uživaju u celokupnom vremenu provedenom u lepoti i otmenosti glavnog grada italijanske regije Pijemont. U program će biti uključene i radionice na različite teme, od kulturoloških do zabavnih, a sve u AEGEE duhu, koji će vas sigurno obuzeti i poželećete da svoje studentske dane ulepšate aktivnostima ove najveće evropske studentske organizacije.

Jedinstvena prilika u kojoj možete učestvovati ukoliko ste student bilo kog fakulteta u Novom Sadu, ukoliko ste avanturista i prijavite se na vreme.

Sve detaljnije informacije i link za prijavu za razmenu možete pronaći na zvaničnoj stranici AEGEE Novog Sada.

22/01/2015 16:17

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments