Novi Sad: Ponovo radi menza!

07/09/2016 13:18

Novi Sad: Ponovo radi menza!

Za studente koji su upisali neku od visokoškolskih ustanova u Novom Sadu na raspolaganju su studentski restorani u kojima je hrana za budžetske studente najjeftinija.

Iako kvalitet hrane i njena cena nisu problem (uglavnom), postoji jedna problem sa studentskim menzama u Novom Sadu. Naime, za veliki broj studenata u Novom Sadu obezbeđene su samo tri menze – od kojih je jedna bila zatvorena zbog nedovoljno radnika i nemogućnost zapošljavanja novih.

U studentskom kampusu se tako nalaze dve menze, tzv. “Velika” i “Mala” menza u koju idu svi koji predavanja imaju u kampusu i žive u jednom od studentskih domova koji se nalaze u blizini. Međutim, postoje i drugi studenti čija su predavanja u prostorijama koje nisu u sklopu Studentskog grada, a o smeštaju i da ne govorimo.

Jedna radosna vest se pojavila na sajtu Studentskog centra Novog Sada, a to je da je menza na Bulevaru Mihajla Pupina spremna za otvaranje, a da sa radom počinje u ponedeljak, 12. septembra 2016. godine.

Studentski domovi i menze – Novi Sad

Vest da se ponovo otvara menza na Bulevaru Mihajla Pupina obradovaće mnoge studente, koji nisu propuštali dan da je posete i na miru pojedu svoje sledovanje za ručak ili večeru. Ovo je posebno značajno studentima Akademije umetnosti čija se predavanja održavaju u prostorijama Akademije na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i drugim studentima kojima nije uvek zgodno da zbog obroka odlaze u Studentski grad.

Foto: Novosti

07/09/2016 13:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments