Međunarodna studentska nedelja u Beogradu – ISWiB

12/02/2020 13:47

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu – ISWiB

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB) je internacionalni festival koji se održava u Beogradu od 13. do 21. jula 2020. godine i koji već dugi niz godina okuplja preko 250 studenata iz preko 50 država širom sveta.

Ove godine slavi 14. godinu postojanja i pod sloganom „Keep going, keep growing“ studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, ekologija, start ap i druge. Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje, i time postanu najbolja verzija sebe.

Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje.

Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici.

Više informacija naći ćete OVDE.

12/02/2020 13:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments