Niš: Prvi produženi konkursni rok na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu

06/07/2016 11:21

Niš: Prvi produženi konkursni rok na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu

Građevinsko-arhitektonski fakultet Univerziteta u Nišu objavio je prvi produženi konkursni rok za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Svi zainteresovani za upis mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita od 5. do 11. jula u periodu od 10 do 12 časova na šalterima Službe za nastavu i studentska pitanja u holu Fakulteta.

Na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu ima mesta za upis 49 studenata na budžet i 58 studenata u statusu samofinansirajućih na osnovne akademske studije Građevinarstva.

Prilikom prijave potebno je podneti sledeća dokumenta:

  • prijava za Konkurs popunjena čitko, štampanim slovima (prijava se nabavlja na Fakultetu, u knjižari na prizemlju)
  • izvod iz matične knjige rođenih
  • svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole
  • diploma o položenom završenom, odnosno maturskom ispitu

* Naknada za polaganje prijemnog ispita se ne plaća.

Prilikom prijave na Konkurs, kandidati podnose na uvid originalna dokumenta, a uz prijavu predaju fotokopije tih dokumenata.

Kandidati koji polažu za upis na studijski smer Građevinarstvo polažu prijemni ispit iz matematike ili mehanike, o čemu mogu sami da odluče.

U okviru prvog produženog konkursnog roka, kandidati će prijemni ispit polagati 12. jula u periodu od 10 do 12 časova, a istog dana biće poznati i rezultati.

Kandidati koji budu polagali prijemni ispit u okviru prvog produženog konkursnog roka i budu ispunili određene uslove, upisivaće se 13. i 14. jula.

06/07/2016 11:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments