Na Geografskom fakultetu u Beogradu kurs “Veštine upravljanja karijerom”

28/02/2018 13:30

Na Geografskom fakultetu u Beogradu kurs “Veštine upravljanja karijerom”

Zahvaljujući uspešnoj saradnji Centra za razvoj karijere i Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, studenti ovog fakulteta će tokom aktuelnog semestra imati priliku da pohađaju kurs „Veštine upravljanja karijerom“.

Kurs je namenjen studentima završne godine osnovnih, master i doktorskih studija i predstavlja jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da polaznike osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržiše rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Rok za prijavljivanje je 6. mart.

Kurs upravljanja karijerom

Ovaj fakultativni kurs se sastoji iz 6 jednonedeljnih susreta (predavanja, radionica i simulacija) u trajanju od 2 do 4 sata, tokom kojih će studenti dobiti odgovore na pitanja: Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi? Kako i gde mogu da tražim posao? Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?

Uspešno pohađanje kursa polaznicima donosi dodatne ESPB bodove i upisivanje ove aktivnosti u dodatak diplomi.

Broj mesta je ograničen, a zainteresovani mogu da se prijave putem formulara koji je potrebno poslati na: [email protected].

Početak kursa je 8. marta u 14 časova, u zgradi na Studentskom trgu 3.

Za dodatne informacije pozvati: 011/3027-414 ili pisati na: [email protected].

28/02/2018 13:30

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments