KONSEK 2016: Poligon za snažne ideje na Zlatiboru

15/03/2016 09:19

KONSEK 2016: Poligon za snažne ideje na Zlatiboru

Kongres studenata ekonomije “KONSEK 2016: Snaga ideja”, koji organizuje Grupa za SPEKOF, održava se četvrtu godinu za redom, od 31. marta do 4. aprila na Zlatiboru.

Kroz interaktivna predavanja studenti i predavači iz poslovnog života će diskutovati o privredi u Srbiji i regionu.

Kao i prethodnih godina, suština KONSEK-a je ista – okupiti više od 400 studenata ekonomije iz zemlje i regiona na jednom mestu i tokom pet dana sa predavačima otvoriti određen problem, polemisati o zadatim temama i dati konkretne sugestije na predavanjima, panelima i radionicama.

“Naziv ovogodišnjeg kongresa “Snaga ideja” odabran je jer želimo da ukažemo mladima na sve mogućnosti koje su im na raspolaganju, kako bismo ih podstakli da ne odustaju od svojih zamisli i ideja i da bi im na pravi način pomogli u ostvarivanju istih. Napredak u društvu može se desiti onda kada se mladi pokrenu i preuzmu inicijativu”, poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Brojni eminentni predavači i panelisti uzeli su učešće na ovogodišnjem KONSEK-u, a neki od njih su: Tanja Tatomirović – PR menadžer kompanije “Microsoft”, Vladimir Grbić – potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, kao i Miodrag Zec – redovni profesor Filozofskog fakulteta.

KONSEK je prepoznat i podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta, kao i Univerziteta u Beogradu. Značaj i veličinu KONSEK-a prepoznali su Microsoft, Delhaize, Beogradska berza i mnoge druge kompanije.

Interesovanje za KONSEK je svake godine veliko, a koliko studenata se interesuje za ovaj kongres najbolje govori činjenica da su ove godine sva raspoloživa mesta rezervisana za manje od tri minuta.

Više informacija o samom događaju možete potražiti na zvaničnoj Facebook stranici kongresa.

15/03/2016 09:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments