Radionica “Kako se ponašati na razgovoru za posao”

21/11/2016 16:42

Radionica “Kako se ponašati na razgovoru za posao”

Vaš CV je oduševio poslodavca, ostavili ste jako dobar utisak i sve ide u pravcu u kojem želite, ali još jedan bitan korak Vas deli od željene pozicije – Intervju. Osim prvog utiska, načina na koji ste obučeni i odgovora koje dajete na razgovoru za posao, veoma je važno na koji način ćete reći sve što vas pitaju, kako bi Vaši odgovori imali „veću težinu”.

Studentska organizacija AIESEC Vam pruža priliku da učestvujete na radionoci “Kako se ponašati na razgovoru za posao”, koja se održava u četvrtak, 24. novembra, sa početkom od 19 časova na Univerzitetu Metropolitan. O ponašanju, tome kako privući pažnju poslodavca, pristupu i raznim drugim trikovima potrebnim za dobar intervju govoriće Katarina Kaluđerović, koja ima višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa.

Svi prisutni će imati priliku i da se na licu mesta oprobaju ili prisustvuju u simulaciji intervjua, koja će se takođe održati u sklopu radionice.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Radionica je besplatna i otvorena za sve. Broj mesta je ograničen, osigurajte svoje mesto prijavom na linku.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
Mob: +381.60.353.65.57
E-mail: [email protected]

21/11/2016 16:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments