Dobrodošlica za studente: Koncert i predavanje na Filozofskom fakultetu

05/10/2015 09:18

Dobrodošlica za studente: Koncert i predavanje na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu kao dobrodošlica za studente i u čast početka nove školske godine, predavanje će održati argentinski pisac Giljermo Orsi.

Pored predavanja u okviru dobrodošlice za studente biće održan i koncert bendova Beş Boş Baş (Beš Boš Baš), D.O.F. i Zbogom Brus Li.

Program koji se održava u čast početka nove školske godine počinje u 10:30 časova u Svečanoj sali Fakulteta kada će početi predavanje Giljerma Orsija. Sat vremena kasnije, u 11:30 biće održan svečani prijem brucoša, dok će od 13 časova početi muzički deo programa.

Giljermo Orsi je dobitnik brojnih književnih nagrada i majstor detektivne proze, a njegovo predavanje na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu za temu će imati ključne pisce detektivnih romana kroz istoriju ovog žanra.

Predavanje se održava u saradnji sa Ambasadom Republike Argentine u Srbiji.

Prijem za brucoše po smerovima biće organizovano prema rasporedu koji je istaknut na sajtu Filozofskog fakulteta, a pripremljen je i program orijentacije, kako bi se brucoši lakše snašli na početku studiranja.

Muzički deo programa čini koncert tri benda – Beş Boş Baş (Beš Boš Baš), D.O.F. i Zbogom Brus Li. Koncerti će biti održani ispred zgrade Fakulteta sa početkom u 13 časova.

Ulaz na predavanje i koncert je besplatan.

05/10/2015 09:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments