Dan otvorenih vrata na Prirodno-matematičkom fakultetu

18/03/2016 14:57

Dan otvorenih vrata na Prirodno-matematičkom fakultetu

Dan otvorenih vrata, pod nazivom “Istražuj, putuj i uživaj!” organizuje Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Manifestacija će se održati u subotu, 19. marta u periodu od 9 do 13 časova, na drugom spratu u plavoj zgradi Prirodno-matematičkog fakulteta.

Sa ciljem da se maturantima srednjih škola obezbede neophodne informacije o prijemnom ispitu i upisu na smerove Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, ovaj fakultet organizuje niz predavanja i radionica.

Svi posetioci će moći da prisustvuju predavanjima “Hladno_komfor_toplo”, “Tajland – zemlja osmeha?”, “Kako smestiti planetu u džep”, “Vidimo se u hotelu” i “Džinovi Ledenog doba”, kao i radionice “Razmišljaj geografski”, “Misteriozna divljač” i “Jesti ili ne jesti, pitanje je sad”.

Budućim studentima dostupni su sledeći programi na osnovnim akademskim studijama Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo:

Diplomirani profesor geografije, Diplomirani geograf (izborni moduli: Geoekolog, Geo-informatičar), Diplomirani turizmolog (izborni modolu: Turizam, Organizator hotelijerske delatnosti, Organizator gastronomske delatnosti, Organizator lovno-turističke delatnosti).

Više o programu Dana otvorenih vrata “Istražuj, putuj i uživaj!” nalazi se ovde.

18/03/2016 14:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments