Sajam stipendija u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu

29/09/2016 13:43

Sajam stipendija u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu

Ove godine se Sajam stipendija održava u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, u sredu i četvrtak, 5. i 6. oktobra.

Na jednom mestu će biti predstavljeno više od 40 različitih institucija čiji će predstavnici govoriti o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije i slično.

Osim državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na Sajmu stipendija učestvovaće i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Prvog dana sajma, posetiocima će se predstaviti jedan broj institucija koje će kroz kraća predavanja prezentovati mogućnosti za mobilnost i stipendiranje studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu.

Drugog dana će biti organizovan izlagački deo sajma u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja i prateći program u Svečanoj sali, gde će učesnici sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice studentima.

Ulaz na sajam je slobodan i otvoren za studente i diplomirane studente osnovnih, master i strukovnih studija Univerziteta u Beogradu.

Više informacija nalazi se ovde.

Izvor: RTV

29/09/2016 13:43

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments