Stipendije zrenjaninskim studentima iz Fonda “Ljilja i Milka Mijatov”

09/09/2015 11:31

Stipendije zrenjaninskim studentima iz Fonda “Ljilja i Milka Mijatov”

Humanitarni fond “Ljilja i Milka Mijatov” je raspisao Javni poziv za dodelu stipendija studentima za školsku 2015/2016. godinu.

Konkurs je namenjen studentima sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisali drugu ili neku višu godinu osnovnih studija ili master studije na državnim univerzitetima.

Studenti moraju da ispune dva glavna uslova: da imaju prosečnu ocenu najmanje 8,5 i da imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina najmanje pet godina.

Iz Fonda biće dodeljeno šest stipendija, a od toga dve za studente koji studiraju na Univerzitetu u Beogradu, dve za studente koji studiraju na Univerzitetu u Novom Sadu i dve za studente koji studiraju na zrenjaninskom fakultetu.

Više informacija o konkursu nalazi se ovde.

Konkurs je otvoren do 28. septembra.

Na rezultate će se čekati do 5. oktobra, kada će biti objavljeni na sajtu grada Zrenjanina, u informativnim emisijama Radio Zrenjanina i na oglasnoj tabi Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin”.

Dodelu stipendija Humanitarni fond “Ljilja i Milka Mijatov” realizuje u saradnji sa Radio Zrenjaninom i Gradskom narodnom bibliotekom “Žarko Zrenjanin”.

09/09/2015 11:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments