Otvoren konkurs za nagrade fonda “Dr Zoran Đinđić”

17/11/2016 13:55

Otvoren konkurs za nagrade fonda “Dr Zoran Đinđić”

Univerzitet u Novom Sadu objavio je javni konkurs fonda “Dr Zoran Đinđić” za dodelu godišnje nagrade “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača” za 2016. godinu.

Pored ove nagrade, biće dodeljena i godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” za 2016. godinu.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ dodeljuje se najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije AP Vojvodine. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u iznosu od 1.000.000 dinara.

Više o kriterijumima i merilima za realizaciju ove godišnje nagrade nalazi se ovde.

Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” dodeljuje se autoru odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u neto iznosu od 300.000 dinara.

Više o kriterijumima i merilima za realizaciju ove godišnje nagrade nalazi se ovde.

Kandidati za obe godišnje nagrade fonda “Dr Zoran Đinđić” mogu se predložiti najkasnije do 30. novembra 2016. godine.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Naučne institucije podnose prijave sa potrebnom dokumentacijom na adresu: Univerzitet u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 1, 21000 Novi Sad, sa naznakom: za Nagradu „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ ili za Nagradu „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“

17/11/2016 13:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments