Kakva kupovina vas očekuje za deset dinara?

24/06/2013 13:08

Kakva kupovina vas očekuje za deset dinara?

Ne želite da uzmete kusur jer će vam probušiti džepove. Nije vam bitno kad kasirka nema da vam vrati sitno – za taj novac ne bi moglo ništa da se kupi.

Ipak, kada vam zafali novac za neku sitnicu u samoposluzi, ili kad hoćete da proverite kada stiže autobus jer vam je prevruće na stanici, shvatite da 10 dinara uopšte nije za bacanje.

Za tih 10 dinara možete uzeti dve papričice da zaljutite salatu, internet samo da se ulogujete na Fejsbuk i proverite poruke – takođe 10 dinara. Takođe tu je i prijava ispita na Pravnom fakultetu – heftanje uplatinice za prijavu ispita koja takođe iznosi 10 dinara.

Svakako će vam se isplatiti da uzmete taj kusur ukoliko vam otpadne dugme na pantalonama jer opet, upravo za 10 dinara možete kupiti dugme pa čak i iglu.

Koliko je potrebno imati pri ruci 10 dinara, zna svako ko je krenuo na utakmicu ili pozorište na otvorenom bez novina za sedenje a to će vas tačno izaći 10 dinara. Ne zaboravimo naravno i zdravlje, jer za ovaj novac privremeno možete izlečiti bol u želucu kupovinom jednog šumećeg ranisana, takođe 10 dinara…

(Izvor: 24 sata)

24/06/2013 13:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments