Zakorači u svet Java programiranja

28/11/2017 15:10

Zakorači u svet Java programiranja

Radite posao koji ne volite i koji je slabo plaćen? Potrebna vam je prekvalifikacija, jer sa diplomom koju imate ne možete da nađete posao? Postanite Java programer za 12 meseci!

Kratki program JAVA PROGRAMER Univerziteta Metropolitan, kreiran je po zahtevima i potrebama IT kompanija i predstavlja potpuno novi i najkvalitetniji kratki program u Srbiji za obrazovanje programera u Javi. Pored pažljivo pripremljenog programa, predavači i instruktori su profesori i asistenti Univerziteta Metropolitan što doprinosi kvalitetu kratkog programa.

Ovaj program se primenjuje uz najsavremenije tehnologije e-učenja (online), pedagoške metode aktivnog i problemski-orijentisanog učenja. Na taj način studenti se osposobljavaju da u roku od godinu dana postanu Java programeri, koji spadaju u najplaćenije i najtraženije programere u Srbiji i svetu.

Na kraju završenog programa „Java programer“ dobija se sertifikat Univerziteta Metropolitan i mogućnost besplatnog polaganja za međunarodno priznat Oracle sertifikat – „Java Fundamentals“ i „Java Programming“.

Prva grupa je uspešno počela sa kratkim programom, a druga grupa počinje 19. februara 2018. godine.

Postanite sertifikovani Java stručnjak, PRIJAVITE SE!

28/11/2017 15:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments